18 thoughts on “Fotografie

 1. Beste domme linkse kutboer,

  Trek je hoofd uit de stront naiƫve knuppel.

  Slechte kutmiddag,

  Dhr. Donkers

 2. Geachte heer Donkers,

  Hoewel het niet gemakkelijk is om een doordacht argument uit uw reactie te destilleren, moet ik toch tot de conclusie komen dat u het niet eens bent met mijn schrijfsels. Dat kan. Wat dat verder te maken heeft met mijn fotografie, dat is me niet helemaal duidelijk.

  Wellicht kunt u een poging wagen om uw reactie onder een relevante posting te zetten en te voorzien van argumentatie. Dan stelt u mij ook in de gelegenheid om inhoudelijk te reageren

 3. Behoorde deze reactie van dhr. P.Donkers misschien onder het log “Mannen onder elkaar”?

  šŸ˜‰

 4. Beste Chris,

  Mooie foto’s. Kan je daar niet eens wat woorden aan slijten? Aan wat je drijft als fotograaf. Qua onderwerpkeuze. Qua materiaal dat je gebruikt (camera, lenzen). Lijkt me leuk.

  Groet,

  Michel

 5. @Michel: dat kan ik wel eens doen, maar dan doe ik dat denk ik even op mijn fotosite. Anders lopen de zaken door elkaar.

  Ik gebruik trouwens of een Nikon F5 (analoog met diafilm Provia 100) of een Nikon D2X (digitaal) met 18-35 mm 3.5 en 80-200 mm 2.8. Soms leen ik lenzen.

 6. @ SKH : niet doen anders gaat Chris nog ijdel worden ook ! šŸ˜›
  Maar inderdaad hele mooie foto’s Chris !

 7. Ik kijk ook altijd of er weer nieuwe zijn!!!!!
  Vaak herken je mensen aan zijn foto`s….:)

 8. En toen was het stil.. šŸ˜‰

  Heb ook even gespiekt op je fotoblog, ziet er erg mooi uit hoor! Zitten zeker prachtplaten bij!

 9. Die foto van die haai is ook mooi.
  Aan de bovenkant lijkt het alsof de foto is genomen van boven water, dat heeft een mooi effect..

 10. Chris,

  Het zou je sieren eens in te gaan op nette weerleggingen van je verhaal over Project X. En dan bedoel ik niet je erg goede blog, maar je tendentieuze suggesties over supporters van FC Groningen.

  Je lijkt je kop in het zand te steken, niet in gesprek te willen treden met je criticasters, sterker je maakt ze monddood en dat voor iemand die zijn brood verdient met het vrije woord.

  Kortom het tekent je en laat zien waar je als journalist voor staat. Niet voor de discussie, niet voor waarheidsvinding maar voor het positioneren van jezelf over de rug van supporters. Spijtige constatering.

 11. Als je mijn artikel leest, kan je zien dat ik me baseer op 4 goede bronnen:

  1) Z-side zelf, en uiteraard kan dat een gekleurde bron zijn. Daarom ook 2) het supportersproject. Maar ook deze kan de schijn tegen hebben. Dus ook gebeld met 3) Politie-agent Adema, ook wel bekend als voetbalcoƶrdinator binnen de regiopolitie. En ten slotte 4) Dhr Aukus, collega van dhr. Adema. Ook werkzaam als voetbalcoƶrdinator.

  Deze bevestigen mij allen de leugen in de persverklaring van OM, gemeente en politie. Als de betrokken agenten die verantwoordelijk zijn voor het contact met de z-side en het monitoren van de z-side al aangeven dat het een leugen is, dan vraag ik mij af welke bron nog betrouwbaarder is.

  De vraag is ook niet of er jongens van de z-side aanwezig waren in Haren. Want daar heb je gelijk in, ze waren in Haren. Maar de vraag is of zij in de organisatie zaten en of hebben opgeroepen tot geweld en of ze zelf hebben geparticipeerd in het geweld.

  De laatste punten komen wel naar voren in het beeld dat jij schetst. Maar dat is niet de waarheid, maar daarmee help je wel mee aan de stigmatisering rondom voetbalsupporters. Dat is iets wat velen tegen de borst stuit en waarom je ook veel ‘boze’ reacties hebt op Twitter. Helemaal als je andere opvattingen, meningen en zelfs feiten wegzet als minderwaardig.

  Nogmaals het zou je sieren als je een serieus naar mijn mail kijkt en je niet op zijn PVV’s je er vanaf doet met 140 karakters.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s